Vinduespolering
Vinduer lukker lys ind, holder vejret ude og (hvis du er heldig) tilbyder en fantastisk udsigt over verden omkring dig, men når vinduerne er snavsede, kan de forringe udseendet af dit hjem, både inde og ude. Mens mange husejere beslutter sig for at lave deres egen vinduespudsning, er fordelene ved professionel rengøring langt større, end du måske forventer.
En professionel vinduespudserservice er ikke altid den billigste løsning, men når du sammenligner udstyret, specielle vinduespudsningsløsninger og erfaring, er det let at se, hvorfor så få boligejere kan opnå resultater, der matcher oplevelsen hos et rengøringsfirmas erfarne personale.
Hvad er inkluderet i vinduespudsning?
Vask glas indvendigt og udvendigt. Vi renser vanskeligt snavs, polerer til en glans, fjerner pletter fra regn. Vi bruger specialværktøj, som hjælper dig med hurtigt og nemt at vaske selv de største vinduer uden at efterlade en eneste streg på dem.
Vi vasker vinduesrammer, vindueskarme, skråninger, vinduesgreb. Til vinduespudsning bruger vi kun specielt certificerede miljøvenlige rengøringsprodukter, som ikke vil skade dig, din familie eller dine kæledyr. Efter vask af vinduerne bliver de tørre og rene i lang tid.
Bestil vinduespolering
Fortæl os om dit hjem
VED OPTÆLLING SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:
Vi har fordelt ruder i 2 typer, som du bedes tælle separat.
• Almindelig rude (op til 2 m2)
• Stor rude (2 m2 og over)
• Almindelig Velux / Ovenlys (op til 1,07 m2)
• Stor Velux / Ovenlys (over 1,07 m2)

Tips ved optælling
Pudsning og polering udvendig og/eller indvendig?
Bliver der røget indendørs?
Er vinduer/ruder der ønskes pudset/poleret nye?
Hvornår er ruderne sidst blevet pudset/poleret?