Byggepladsservice
Effektiv rengøring tilpasset industriens krav. Og vi kender så godt som nogen, de krav, industriens virksomheder stiller til rengøring. Vi har allerede været vidt omkring, både geografisk og fagligt. Nok til at vide, at kvalitet og service til tiden og den rigtige pris, er ultimative krav.
Vores klienter
BIOGEN IDEC
Biogen er en førende global bioteknologivirksomhed, der er pionerer inden for videnskab og driver innovationer til komplekse og ødelæggende sygdomme. Biogen fremmer en pipeline af potentielle terapier på tværs af neurologi, neuropsykiatri, specialiseret immunologi og sjældne sygdomme
NOVO NORDISK
Novo Nordisk er en global sundhedsvirksomhed, grundlagt i 1923 og med hovedkontor lige uden for København, Danmark. Deres formål er at drive forandring for at besejre diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme som fedme og sjældne blod og sjældne endokrine sygdomme.
CHR. HANSEN
Chr. Hansen er en biovidenskabsvirksomhed med base i Hørsholm, Danmark. Virksomheden er leverandør af kulturer af bakterier, probiotika, enzymer og oligosaccharider i modermælk. Dets produkter bruges til produktion af friske mejeriprodukter, og landbrugsprodukter.
Hvorfor er byggepladsrengøring nødvendig?
1. PERSONALETS SIKKERHED
Sikkerheden for dit mandskab er en topprioritet under ethvert job. At holde en byggeplads ren kan mindske risikoen for skader på arbejdet. Efterhånden som affald og rod samler sig på en byggeplads, øges risikoen for skader på en af dine arbejdere. Dine medarbejdere har meget at passe på og kan nemt snuble over forhindringer, de ikke forventer, og falde ned på farlige overflader eller genstande. At holde arbejdsområdet rent vil eliminere mange potentielle årsager til skade.
2. UDSTYRSSIKKERHED
Ligesom rod på arbejdspladsen kan udgøre en fare for dine medarbejdere, kan rod skade dit udstyr. Usynligt affald kan føre til brugerfejl under drift af udstyret, og resultaterne kan ramme virksomhedens checkhæfte. Etablering af en politik med regelmæssig daglig rengøring kan spare din virksomhed for omkostningerne ved reparation eller udskiftning af entreprenørudstyr.
3. EFFEKTIVITET

Sikkerhed er en vigtig faktor for at bestemme vigtigheden af en ren byggeplads, men at holde dit arbejdsområde ryddeligt kan også øge din effektivitet. Når byggepladsen er i uro, bliver det sværere for dine medarbejdere at navigere i rummet og arbejde hurtigt. Også et stort rod tager lang tid at rydde op, hvis du venter på, at jobbet er færdigt. At inkorporere rengøring af stedet i dine almindelige daglige rutiner vil hjælpe dine medarbejdere med at holde sig på toppen og arbejde hurtigere hver dag.
4. OFFENTLIG MENING
Når du afvejer værdien af webstedets renhed, skal du huske på, at den visuelle tilstand af dit websted er en vigtig ressource for offentligheden til at forme indtrykket af din virksomhed. Forbipasserende vil tænke mere positivt på din virksomhed, hvis de ser orden på byggepladsen, mens dit team arbejder eller efter arbejdstid. At bevare et godt udseende kan være nøglen til at få din næste store kontrakt.